myCertiQ, het e-certificatensysteem van CertiQ

Welkom bij myCertiQ!

myCertiQ is het e-certificatensysteem van CertiQ.
myCertiQ is er voor alle gebruikers van het certificatensysteem. Dit zijn alle regionale netbeheerders, handelaren, producenten van duurzame energie, de medewerkers van CertiQ en zelfs eindgebruikers van groene stroom. Met myCertiQ zijn we aangesloten op de huidige eisen die worden gesteld aan de internationale handel en zijn we voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

DigiD of eHerkenning vereist
Inloggen op myCertiQ gaat via eHerkenning of DigiD.

Om toegang te krijgen tot ons e-certificatensysteem, myCertiQ, heeft u een eHerkennings-account nodig. Hiervoor gelden de volgende betrouwbaarheidsniveaus:

Handelaar: betrouwbaarheidsniveau 2+

Producent en Eindgebruikers: betrouwbaarheidsniveau 1 

Eisen aan uw internetbrowser 

myCertiQ kan werken met twee verschillende internetbrowsers. Daarbij is de versie van belang:

• Voor Microsoft Internet Explorer geldt dat u versie 8.0 geïnstalleerd dient te hebben en dat de compatibiliteitsmodus met eerdere versies uit dient te staan.

• Voor Mozilla Firefox geldt dat u versie 3 en daarbij minimaal 3.6 geïnstalleerd dient te hebben.

Gebruikershandleidingen
Om u wegwijs te maken in myCertiQ, kunt u -afhankelijk van uw rol- een van de volgende gebruikershandleidingen downloaden:

Inloggen op myCertiQ
U kunt inloggen op myCertiQ via https://my.certiq.nl/source/.

Nieuwere versies van deze browsers -en andere browsers- worden op dit moment nog niet ondersteund. CertiQ kan dan ook niet garanderen dat de werking bij gebruik van een andere browser correct verloopt. Wij adviseren u om na te gaan of uw internetbrowserversie voldoet aan bovenstaande.

Heeft u nog vragen over de applicatie, neemt u dan (bij voorkeur per e-mail) contact op met de Servicedesk van CertiQ via servicedesk@certiq.nl of op telefoonnummer 026 373 16 58.

Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem, Postbus 718, 6800 AS Arnhem