myCertiQ

Wilt u een productie-installatie registreren? Klik dan op Installatie Registreren.

Om de gegevens van uw inschrijving in te zien (zoals bijvoorbeeld de status van uw een melding of de meetwaarden) kunt u inloggen op myCertiQ via my.certiq.nl/source/. Logt u voor de eerste keer in, dan adviseren wij u de quick start en/of gebruikershandleiding te raadplegen (zie Handleidingen MyCertiQ).

DigiD of eHerkenning vereist 
Inloggen op myCertiQ gaat via eHerkenning (zakelijke inschrijvingen, dat wil zeggen bekend met een KvK-nummer) óf DigiD (particuliere inschrijvingen, dat wil zeggen bekend met een BSN). Dit betekent dat respectievelijk uw juiste Kamer van Koophandel-nummer/BSN-nummer bij ons bekend moet zijn.
Bent u intermediair? Zorg dan dat u door de producent via een eHerkenning ketenmachtiging gemachtigd bent. Heeft u problemen met inloggen, neemt u dan contact op met de Servicedesk.

Voor eHerkenning gelden de volgende betrouwbaarheidsniveaus:

LET OP: bij ieder niveau hoort ook een dienst. Geef bij uw e-Herkenningsmakelaar aan met welke dienst u bij ons wilt inloggen:
Bent u intermediair en u wilt met een ketenmachtiging inloggen namens een producent, dan heeft u betrouwbaarheidsniveau E3 nodig.

Rol

Betrouwbaarheidsniveau en dienst

Producer (u logt in als producent wanneer u eigenaar bent van een productie-installatie)

E1: zakelijke producenten
(E3 voor intermediairs met een ketenmachtiging)

 

End User (zie eindgebruiker)

E1: eindgebruikers

Trader (zie handelaar)

E2+: handelaar

Grid Operator (netbeheerder)

E2+: netbeheerder

Third Party (RVO)

E1: derde partij

 

 

Inloggen
myCertiQ