Veelgestelde vragen
Documenten
Nieuws
Contact

Elektriciteit

Gegevens voor aanmelding

Welke gegevens heeft u nodig voor het aanmelden van uw productie-installatie?

Hieronder vindt u vier gegevens die u nodig heeft voor het aanmelden van uw productie-installatie bij CertiQ

1. Inloggegevens - eHerkenning

Als u een intermediair bent, moet u gemachtigd zijn namens de productie-installatie eigenaar. Klik op de pijl voor meer informatie over eHerkenning ketenmachtiging. 

2. Vermogen in MW

U kunt het nominaal vermogen van uw productie-installatie naar boven afronden tot drie cijfers achter de komma. Klik op de pijl om uw vermogen om te rekenen.

3. EAN-code van uw netaansluiting en uw netbeheerder

Klik op de pijl als u uw EAN-codes wilt weten.

Heeft u meerdere productie-installaties achter uw netaansluiting? Dan heeft u ook nog de EAN-codes nodig van elke productie-installatie. Deze codes kunt u opvragen bij uw netbeheerder. 

4. Naam van uw handelaar

Een handelaar is een organisatie dat handelt in certificaten. CertiQ plaatst de uitgegeven certificaten in het account van de handelaar. In de praktijk zijn handelaren meestal stroomleveranciers. 

U kunt uw handelaar zelf kiezen. Klik op de pijl voor het overzicht van alle handelaren. Wij raden u aan om vooraf contact op te nemen met de handelaar.

Uw productie-installatie aanmelden

Heeft u alle bovenstaande informatie verzameld en bij de hand? Dan kunt u uw productie-installatie aanmelden bij CertiQ. 
Let op: de status van uw aanmelding is afhankelijk van uw netbeheerder. Bij vragen over de status kunt  daarom bij uw netbeheerder terecht.

Als u een meetprotocol moet opstellen voor uw installatie, dan kunt u deze na de aanmelding van uw productie installatie volledig ondertekend in PDF sturen naar servicedesk@verticer.eu.