Veelgestelde vragen
Documenten
Nieuws
Contact
News

Ronald Saarloos nieuwe Relatiemanager CertiQ

CertiQ heeft Ronald Saarloos, hiervoor werkzaam Sr. Teamleider Metering Operations bij Vattenfall/Ebatech, aangesteld als Relatiemanager.

Ronald (39) heeft een achtergrond in de Meetdiensten en heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het ontwikkelen van de Meetdiensten van Vattenfall (waar MV Ebatech onderdeel van is). In zijn nieuwe functie gaat hij zich onder meer richten op het verbeteren van de samenwerking met de marktpartijen en het verhogen van de gebruikerstevredenheid.

Ronald: "Trots om onderdeel te zijn van een gepassioneerd team dat zich inzet om de energietransitie mogelijk te maken. Ik kijk uit naar de samenwerking met onze relaties."

Ilona Bruens, Head CertiQ: "Met Ronald's kennis en enthousiasme hebben wij een waardevolle aanvulling op ons team gevonden en zijn daarom erg blij dat hij CertiQ komt versterken."

Ronald volgt de voormalige Relatiemanager Ivo de Vries op. Voor operationele vragen kunt u terecht bij de servicedesk door te mailen naar servicedesk(at)certiq.nl. Voor beleids- en adviesvragen kunt u contact opnemen met Ronald door te mailen naar ronald.saarloos(at)certiq.nl of telefoon +31 (0)6 28 08 56 10.

[Translate to NL:] Do you want to stay informed?