Veelgestelde vragen
Documenten
Nieuws
Contact
News

CertiQ stapt over op iDIN identificatie voor particuliere producenten

Update 01-04-2022:

De overstap van DigiD naar iDIN is volgens planning vandaag live gegaan.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Einde update.

Om compliant te blijven en systeemverbeteringen te kunnen realiseren, wordt DigiD vervangen voor iDIN

U logt op dit moment bij CertiQ in via DigiD, als onderdeel van het identificatieproces. Om DigiD te gebruiken zijn voorwaarden van toepassing op de IT-infrastructuur van CertiQ. Op dit moment beperkt dit onze IT ontwikkelingsmogelijkheden. Daarom is er voor een veilig en simpel alternatief gekozen; iDIN. Vanaf 1 april 2022 kunt u als particuliere producent alleen via iDIN inloggen.

Uw bestaande gegevens koppelen

Om u zo min mogelijk hinder van deze overgang te laten ondervinden, willen we uw bestaande gegevens koppelen aan een inlog met iDIN. Daarvoor is het noodzakelijk dat u tussen 1 januari en 1 april 2022 nog eenmaal inlogt met DigiD en daarna met iDIN. Daarna wijzigt het inloggen met DigiD op onze website naar iDIN. Let wel, CertiQ gebruikt en bewaart uw gegevens niet en kan ook geen gegevens inzien. Deze koppeling tussen DigiD en iDIN is alleen om uw identiteit op een voor u eenvoudige manier vast te stellen. 

Informatie over iDIN

Identificeren met iDIN is net zo eenvoudig als een betaling met iDEAL. U hoeft geen inloggegevens te onthouden of een lastig verificatieproces te doorlopen. Met iDIN kan u op dezelfde wijze inloggen bij verschillende organisaties. Makkelijk, intuïtief en snel. Met de vertrouwde middelen van uw eigen bank.

Hoe iDIN werkt, kunt u hier zienhttps://vimeo.com/340156975

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de vorderingen, actuele informatie kunt u vinden op onze websiteHome (certiq.nl), onder de nieuwsrubriek.

CertiQ wenst u prettige feestdagen, een mooie jaarwisseling en een gezond 2022!

[Translate to NL:] Do you want to stay informed?