Veelgestelde vragen
Documenten
Nieuws
Contact
News

Tijd voor een update van uw gegevens?

Tijd voor een update van uw gegevens?

Het actueel houden van uw gegevens is belangrijk om geen communicatie, certificaten en/of eventuele subsidie te missen.

Hieronder volgt een checklist met de belangrijkste punten om te controleren. Wij adviseren u de controlevragen door te nemen. Onder de controlevragen vindt u informatie hoe u de stappen kunt doorlopen in MyCertiQ.

De controle checklist:

1.     Kloppen uw contactgegevens nog?

Uw contactgegevens gebruiken wij voor communicatie en verificatie. Specifiek voor handelaren is de controle op het handelaar overzichtbelangrijk.

 

2.     Heeft u als producent de juiste handelaar geselecteerd?

Voor elke MWh dat terug wordt geleverd op het net wordt een certificaat (Garantie van Oorsprong) bijgeschreven op het account van de handelaar die u heeft gekozen. Deze zijn verhandelbaar, neem contact op met uw handelaar of u hierover afspraken kunt maken. Contactgegevens van de handelaren vindt u op onze website in het handelaar overzicht.

 

3.     Deelt u informatie met uw handelaar/handelaren?

De handelaar die door de producent is gekozen ontvangt de (Garantie van Oorsprong)

certificaten. Voor een correcte administratieve verwerking en controle, is het voor de handelaren wenselijk om naast de GvO’s ook de gegevens van de producent daarbij te ontvangen. Een producent kan zelf kiezen om gegevens te delen in MyCertiQ.

 

Op de website van CertiQkunt u uw gegevens inzien en wijzigen. Wij kunnen ons voorstellen dat een wijziging doorgeven een handeling is dat u niet elke dag uitvoert, daarom hebben we een aantal beknopte stappenplannen voor u gemaakt. De stappenplannen kun u in dit document vinden.

[Translate to NL:] Do you want to stay informed?